Paramedische Groepspraktijk Wijshagen

Voetreflexologie

Reflexologie is een therapie die al meer dan 5000 jaar oud is en sinds kort een populaire en geaccepteerde vorm van alternatieve therapie in het Westen.

Reflexologie is de leer, kennis en bewerking van reflexpunten en –zones. Deze corresponderen met en zijn een weerspiegeling van alle weefsels in het lichaam.

Reflexologie is een unieke methode om de homeostase (het in evenwicht zijn van alle functies in het lichaam) van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. Niet alleen fysieke, maar ook mentale en emotionele aspecten kunnen beïnvloedt worden.

voetreflexologie resize

Onze voeten kunnen de toestand van het gehele lichaam weerspiegelen. De grote gevoeligheid van de voeten (iets meer dan de handen) versterken de behandeling.

Wanneer men precieze punten op de voet behandeld, roept dit heilzame reacties op in andere delen van het lichaam. Al het weefsel in het lichaam staat via beïnvloedingsbanen in verbinding met die punten op de voet, die reflexpunten genoemd worden.

Door deze reflexpunten te bewerken beïnvloedt de reflexologist het energetisch functioneren van de organen en de diverse lichaamsdelen.

Met voetreflexologie wordt getracht de energiebaan vrij te maken voor optimale doorstroming. De energie kan weer vrij stromen en het lichaam kan herstellen dankzij de goede toevoer van bloed en energie.

 

Prijsoverzicht

Behandeling Tijd Prijs
Kennismaking met voetreflexologie 1 uur € 35,00
Ter ontspanning 1 uur € 30,00
Metamorfose massage 1 uur € 35,00
Intake behandeling voetreflexologie 1 uur 15 min. € 45,00
Behandeling voetreflexologie 1 uur € 40,00
Behandeling voetreflexologie ½ uur € 20,00